Opdrachtgever

Opdrachtgever

Uw vertrouwde wervingspartner

about

Bij Arrow streven we ernaar het wervingsbureau bij uitstek te zijn. Onze persoonlijke service is wat ons onderscheidt van de concurrentie. We zijn gemakkelijk in de omgang en geven hartstochtelijk om wat we doen. We ontmoeten al onze klanten graag persoonlijk om ervoor te zorgen dat we hun bedrijf en de opdracht echt begrijpen. We werken nauw samen met klanten en kandidaten gedurende het hele proces, geven deskundig advies en houden hen volledig op de hoogte. Deze adviserende aanpak zorgt ervoor dat kandidaten in de juiste rollen worden geplaatst, waardoor onze klanten een rendement op hun investering krijgen en kandidaten werkplezier en carrièremogelijkheden op lange termijn.

Als onafhankelijk wervingsbureau kan Arrow Recruitment zonder beperkingen diensten afstemmen op de behoeften en het budget van de klant. De optie van een uitgebreid screeningproces en de veilige bewaking van een kortingsschema of gratis vervanging, bespaart u kostbare tijd en vermindert het risico bij het aanwerven van iemand die nieuw is in uw team.

Onze werkwijze

Kennismaken met uw bedrijf.

We nemen de tijd om met u te praten en uw wensen uit te werken, zodat we ijverig kunnen werken om uw opdracht na te komen, waarbij we een mix van wervingsmethoden gebruiken om ervoor te zorgen dat uw vacature breed wordt geadverteerd en door een zo breed mogelijk publiek wordt gezien. Wij treden op als zakenpartners voor onze klanten om een ​​goed begrip te krijgen van uw behoeften en om te adviseren over de meest geschikte strategie voor uw vacature.

Consultant

Voor al uw vacatures wordt een van onze deskundige consultants toegewezen, zodat u tijdens het wervingsproces één aanspreekpunt heeft. Wij zullen eraan werken om de doelstellingen die in uw briefing zijn uiteengezet te bereiken en zullen u op de hoogte houden van elke strategie die we gebruiken.

Uw kandidaten op de shortlist​

We zullen de beste van de meest geschikte kandidaten benaderen. We zullen hen leren kennen, hun vereisten begrijpen en hun geschiktheid voor uw functie beoordelen. De informatie die in deze fase aan kandidaten wordt gepresenteerd, wordt altijd eerst met u afgesproken, en we zullen met u samenwerken om te begrijpen hoe u de rol en de kans wilt die aan hen wordt voorgelegd. We zullen u vervolgens een shortlist bezorgen van volledig gescreende, geprofileerde en gekwalificeerde kandidaten die aan uw vereisten voldoen, met een samenvatting van belangrijke informatie om het leven voor u of uw wervingsmanager nog gemakkelijker te maken.

Interviewen en selecteren​

We helpen bij het coördineren van sollicitatiegesprekken met geselecteerde kandidaten en nemen feedback van zowel u als de kandidaat om het proces vooruit te helpen en het proces van het selecteren van uw nieuwe medewerker te starten.

Feedback van klanten en kandidaten​

We geven feedback aan onze klanten op basis van feedback van geïnterviewde kandidaten, hun mening over de functie, het salaris en het sollicitatieproces. Dit helpt onze klanten om de juiste beslissing te nemen als het gaat om het aannemen van de perfecte kandidaat. We willen onze kandidaten zo veel mogelijk feedback geven over waarom ze al dan niet succesvol zijn geweest tijdens hun sollicitatiegesprek om hen te helpen snel in hun nieuwe rol te komen of om hen te helpen bij toekomstige sollicitatiegesprekken.
Intake
20%
Consultant
40%
Shortlist
60%
Intervieuw & Selectie
80%
Feedback & Plaatsing
100%

Wie is uw ideale kandidaat?

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.